Nagelsalong i Spånga, Kista och Sundbyberg

Våra behandlingar

På vår nagelsalong erbjuder vi ett flertalet olika behandlingar inom skönhet, så som exempelvis vaxning för att bli av med oönskad hårväxt. Vi utför även fransförlängning, spraytan och olika sorters fotbehandlingar. Utöver det erbjuder vi även nagelförlängningar med manikyr för långa och vackra naglar. Till vår nagelsalong är du från Spånga, Kista och Sundbyberg med omnejd välkommen för att utföra dina skönhetsbehandlingar.

Vårt mål är att hjälpa dig få det utseende du alltid drömt om. Önskar du långa och vackra ögonfransar för att slippa använda mascara? Starka och välmående naglar som håller sig fina i flera veckor eller hårfria ben för sommarhalvåret? Vi anpassar oss utifrån dina önskemål och ser till att du får precis de behandlingar som du önskar.

Få starka och vackra naglar på vår nagelsalong i Spånga

Vi har ett stort utbud av nagelprodukter för förlängningar som håller i flera veckor. Manikyr och nagellack som ger dig starka och välskötta naglar. Våra förlängningar ger dina händer ett lyxigt lyft. Du väljer själv längd, form och färg på naglarna helt utifrån egna önskemål.

Våra öppettider:

Måndag – Fredag 10-19

Kontakta oss!

Vill du ha mer information om vår nagelsalong eller bor du i Spånga, Kista, Sundbyberg eller andra delar av Stockholm och önskar boka tid för en behandling? Tveka inte över att kontakta oss. Du når oss via telefonnummer, 0790 – 77 41 44, eller så fyller du bara i kontaktformuläret som du finner högst upp på denna sida. Vi återkommer med svar på dina eventuella frågor så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig. Hjärtligt välkommen till Salong Fyran – nagelsalongen för dig i Spånga, Kista och Sundbyberg med omnejd.